Υπηρεσίες Ανακατασκευής Ακρυλικών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ

To ακρυλικό είναι το προτεινόμενο υλικό της βιομηχανίας για τις υποβρύχιες σήραγγες ενυδρείων και για μεγάλα πάνελ. Η εξαιρετική οπτική διαύγεια των ακρυλικών επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκονται κάτω από το νερό. Σε αντίθεση με το γυαλί, η θέαση μέσω των ακρυλικών πάνελ είναι απολύτως σαφής και δεν προσδίδει μια πράσινη χροιά, ούτε αλλοιώνει τα υποβρύχια χρώματα. Επιπλέον τα ακρυλικά πάνελ, είναι πολύ πιο στερεά και άκαμπτα από τα αντίστοιχα με γυαλί. Συνδυαζόμενης της διαύγειας με την υψηλή αντοχή, και την ευκολία της συντήρησης και ανακατασκευής τους δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί τα ακρυλικά χρησιμοποιούνται σε όλες τις μεγάλες εγκαταστάσεις ενυδρείων παγκοσμίως.

Η Aqualife προμηθεύει επίπεδα πάνελ, καθώς και καμπυλωτά πάνελ. Επίσης προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης στο χώρο σας. Ανάμεσα σε αυτά που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται η ανακαίνιση, το γυάλισμα, η συντήρηση και η ανακατασκευή ακρυλικών πάνελ σε ενυδρεία και πισίνες όπως οι πισίνες τύπου Infinity και άλλες.

Παραθυρα Πισινας & Infinity Πισινες

Ακρυλικό Παράθυρο ΠισίναςΤα ακρυλικά πάνελ είναι επίσης κατάλληλα για χρήση ως παράθυρα σε κατοικίες και εμπορικές πισίνες. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε ως παράθυρο στο κάτω μέρος ή στις πλευρές της πισίνας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διαφανή πάνελ υπερχείλισης. Η ASI και η Aqualife εγκαθιστούν ακρυλικά πάνελ για εργολάβους και κατασκευαστές πισίνας σε όλο τον κόσμο εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Forming, Bonding & Polishing

Η πείρα μας στα ακρυλικά πάνελ εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τη μεγιστοποίηση των ιδιοτήτων των ακρυλικών. Με μια εξειδικευμένη ομάδα εμπειρογνώμων η Aqualife με την ASI, μπορούν να παρέχουν με σιγουριά την κατάλληλη ακρυλική κατασκευή για το έργο σας.Υπηρεσίες ανακατασκευής ακρυλικών Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα συχνών ερωτήσεων.