Θεματικά Πάρκα & Υδάτινη Διακόσμηση

Δημοσια Ενυδρεια & Υδατινα Παρκα

Θεματικά πάρκαΗAqualife κατασκευάζει Δημόσια Ενυδρεία & Υδατινα Θεματικά Πάρκα. Συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, η Aqualife μπορεί να παρέχει θεματικά έργα από την αρχική σύλληψη της ιδέας έως την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου. Έχουμε εξασφαλίσει διεθνείς συνεργασίες και είμαστε αφιερωμένοι στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός συναρπαστικού θεματικού περιβάλλοντος προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του πελάτη. Είτε πρόκειται για την κατασκευή υδάτινων πάρκων, είτε εστιατορίων, ξενοδοχείων, ή άλλων εμπορικών χώρων και θεματικών πάρκων, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, το είδος ή τον προϋπολογισμό του έργου, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες σας.

Η Aqualife συνεργάζεται με την ThemeDesign για πάνω από μια δεκαετία. Η ομάδα μας περιλαμβάνει σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, καλλιτέχνες και εμπειρογνώμονες αφιερωμένους στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας θεματικών πάρκων. Οι ομάδες που δημιουργούμε για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας έχουν την ικανότητα να οραματίζονται τα έργα τους μέσα από όλα τα στάδια του σχεδιασμού: Εννοιολογική Μελέτη, Μελέτη Εφαρμογής, Κατασκευής, Υποβολή προσφορών και διαπραγματεύσεων, Διαχείριση Κατασκευής, Εγκατάσταση, Συντήρηση και Ανακαίνιση.

Aqualife – Η μια & μοναδικη σας σταση για την ολοκληρωση του εργου σας

wet1 Διαθέτουμε τρεις ομάδες, μία στο Μεξικό, μία στις ΗΠΑ και μία στην Ευρώπη, με τις οποίες είμαστε στη θέση να χειριστούμε έργα οποιουδήποτε μεγέθους, σε όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους πελάτες μας και να κάνουμε περισσότερα από το να στήσουμε απλά τους τοίχους μιας εγκατάστασης. Στην Aqualife σκοπός μας είναι να «χτίσουμε» αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες σας. Έτσι εξασφαλίζεται και η οικονομική απόδοση της επένδυσης σας.

Η ThemeDesign έχει πάνω από 25 χρόνια εργασίας στον κλάδο των κατασκευών, με εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή υδάτινων πάρκων, θεματικών πάρκων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, και άλλων εμπορικών χώρων. Η ThemeDesign αναλαμβάνει μεσαίου μεγέθους αλλά και πολύπλοκα έργα για φορείς, όπως το Water Park of America και το Hotel (το μεγαλύτερο ξενοδοχείο κλειστό υδάτινο πάρκο νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες). Η Aqualife είναι η ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που θέλει να αναπτύξει ένα ξεχωριστό και μοναδικό θεματικό περιβάλλοντα χώρο.