Προφίλ Εταιρείας

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΗAqualife είναι η κορυφαία εταιρεία στις επισκευές πισίνας, στεγανοποίηση δεξαμενών πισίνας και την εγκατάσταση και επισκευή παραθύρων πισίνας, με διεθνή παρουσία από το 2007.

Η συγκεκριμένη τεχνική προσέγγισή μας στην στεγανωση και εγκατάσταση ακρυλικων παραθύρων πισίνας, εφαρμόζεται με επιτυχία από το 2007, με εκατοντάδες έργα στην Ελλάδα και όλο το κόσμο. Έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, παραδίδοντας έργα με ιδιαιτερότητες που άλλοι εργολάβοι προτιμούν να μην αναλάβουν. Έχουμε ολοκληρώσει πολλαπλά έργα στεγανοποίησης ενυδρείων & πισινών και υαλοπινάκων, τζαμιών καθώς και ακρυλικών πάνελ. Οι πελάτες μας είναι είτε οι εργολάβοι κατασκευής πισίνας, οι αρχιτέκτονες ή οι τελικοί αποδέκτες/ιδιοκτήτες του έργου.

Ως εκ τούτου, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε δημιουργικότητα και μοναδικότητα σε κάθε έργο. Εκτός από το ότι είμαστε καινοτόμοι στη διαδικασία σχεδιασμού, είμαστε προοδευτικοί στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζουμε και παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η Aqualife παρέχει υπηρεσίες Finite Element Analysis για τον ορθό υπολογισμό των μηχανικών πιέσεων για την επιλογή των ακρυλικων κανέλα για τα παράθυρα πισίνας σε έργα κυρίως στη Μέση Ανατολή αλλά κι στην Ευρώπη.

Προσφατα έχουμε προσθέσει στις υπηρεσίες μας την τηλεματική υποστήριξη έργου όπου παρέχουμε σε πραγματικό χρόνο με την χρήση βιντεοκλήσης, τεχνική υποστήριξη σε απομακρυσμένα εργοτάξια.

Έχουμε το προνόμιο να μοιραζόμαστε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας με πελάτες και μηχανικούς σε πολλές χώρες και έχουμε κάνει πολλούς υπέροχους φίλους & πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η αναθέση έργου στην Aqualife θα διασφαλίσει την έγκαιρη εκτέλεση έργου εντός προϋπολογισμού, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μικρές λεπτομέρειες που συντρέχουν σε κάθε έργο για να μπορέσει να εκτελεστεί το έργο με ασφάλεια και επιτυχία.

Εταιρικά έγγραφα